Pogledajte i rezervišite sobu

m

Hotel Marina OASA nudi gostima 8 dvokrevetnih soba u hotelu
i 10 trokrevetnih soba u bungalovima.

SobE u hotelu

Svih 8 hotelskih soba su dvokrevetne sa kupatilom, opremljene kvalitetnim nameštajem i centralnim sistemom grejanja i tople vode, sadrže klima uredjaj, kablovsku televiziju i besplatan WiFi.


Pogledaj & Rezerviši

SOBE U BUNGALOVIMA

Svih 10 soba u bungalovima su trokrevetne sa kupatilom, opremljene kvalitetnim nameštajem i centralnim sistemom grejanja i tople vode, sadrže kablovsku televiziju i besplatan WiFi.


Pogledaj & Rezerviši

RESTORANI I BANQUET SALE

m

Zahvaljujući iskustvu vrhunskih kuvara možete uživati u bogatom ukusu domaće i međunarodne kuhinje.
Hotel raspolaže banquet salom kapaciteta 250 mesta, za organizaciju svih vrsta privatnih i korporativnih proslava i okupljanja.
Tokom letnje sezone na obali Dunava otvoren je riblji restoran koji nudi specijalitete od sveže dunavske ribe.
Saznaj više

SPORT I REKREACIJA

m

Svi gosti mogu uživati u visoko kvalitetnim sportskim terenima sa najsavremenijim sportskim podlogama za tenis, košarku, rukomet i odbojku na pesku.

Hotelska marina na Dunavu, nudi dnevni i dugoročni privez za sve vrste plovila.

Za sportske i rekreativne ribolovce, kao i ostale ljubitelje reke i prirode, obala mirnog i tihog Dunava nudi mogućnost dobrog ulova soma, smuđa, šarana, kečige, deverike, mrene, babuške i ostale rečne ribe. Iznenadite ulovom ribe i sebe i druge.

Saznaj više

Slike govore više nego hiljadu reči

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim